· 

Pedicures en schoenen in december

Haha, ook in de schoen van de pedicure zit wel eens iets, dat daar gebruikelijkerwijze niet thuis hoor, behalve rond 5 december.

 

Zoals jullie weten, ben ik tegelijk met mijn praktijk nog bezig met de opleiding tot medisch pedicure. Iedere maandag reis ik af naar de opleidingslocatie in Rotterdam om daar mijn kennis en ervaring onder bezielende leiding van Carola en Rinus uit te breiden. 

 

Vandaag, 10 december! De sint is weer vertrokken, maar blijkbaar heeft hij mijn inspanningen van voldoende kwantiteit en kwaliteit gevonden, want zelfs op de opleidingslocatie heeft hij wat in mijn praktijkschoen gedaan! 

 

Dus voor al mijn klanten de tip! Let op, voordat u een vergeten paar schoenen aantrekt, let even op, want er kan zo maar een aardigheidje van een willekeurige sint in zitten!