· 

Ingeschreven

Al eerder had ik uitgebreid via internet gekeken, wat ik moest doen voor mijn eigen praktijk. En omdat ik natuurlijk niet te laat wil zijn, dacht ik er goed aan te doen om nog in dit jaar mijn inschrijving te regelen. Afijn, via de website heb ik mijn gegevens geplaatst en een afspraak gemaakt. Vandaag was die afspraak.

 

Het schitterende gebouw aan de Blaak kent een schuifdeur, die lijkt alsof het hele pand gesloten is. Echter met één schijnbeweging komt de deur in beweging en kun je er de schitterende hal in. Met hulp van mijn medevennoot en echtgenoot, die de auto ging parkeren, wist ik op tijd bij mijn afspraak te zijn.

 

De hulpvaardige adviseur heeft ons verder geholpen door het oerwoud van gegevens, die moeten worden ingevuld. De naam is gekozen, er is onderzoek gedaan naar het mogelijke bestaan van deze handelsnaam, maar gelukkig was die er nog niet. En tenslotte, de handtekening! 

 

Weer een stap dichter bij mijn eigen pedicure praktijk! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0