Bouwen aan mijn Praktijk

Bouwen aan mijn Praktijk · 03. januari 2019
Het nieuwe jaar is a weer 3 dagen oud; of jong, zo u wilt. Maar de tijd vliegt, dat is wel duidelijk. In deze blog lijkt het me leuk om eens te beschrijven, wat mijn voornemens zijn voor 2019, maar niet voordat ik u natuurlijk een heel voorspoedig 2019 heb gewenst. En laat ik dan beginnen met een hele basale wens en voornemen; gezondheid! Om gezond te blijven, heb je natuurlijk niet alles zelf in de hand. Echter, daar waar je het wel in de hand hebt, moet je natuurlijk wel verstandig met je...

Bouwen aan mijn Praktijk · 15. november 2018
Per 1 december 2018 zet Pedicure van Buuren haar praktijk voort in het Medisch Centrum Molenaar, Zoomwijckplein 15 te Oud-Beijerland. Het medisch centrum met 5 huisartsenpraktijken, huisvest diverse aanvullende medische diensten, waar nu ook de pedicurepraktijk aan toegevoegd wordt. Ik ben verschrikkelijk blij u dit te kunnen vertellen.

Bouwen aan mijn Praktijk · 22. augustus 2018
Wanneer is de officiële start van een onderneming? Is dat het moment waarop je je inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebt gedaan? Is dat het moment waarop je je rekening bij de bank hebt geopend? Ach, ik vind het allemaal maar stappen die bij de voorbereiding horen. Is het dan het moment waarop je geslaagd bent voor je opleiding? Nou, dat is wel een juichmomentje; dat wel, maar ik had nog steeds niet het gevoel dat dit de officiële start was. Maar vandaag heb ik dat gevoel wel. Al een...

Bouwen aan mijn Praktijk · 31. juli 2018
Het duurt altijd even voordat er een uitslag bekend wordt gemaakt van je praktijkexamen, maar ik ben geslaagd! Hier het verhaal! Wellicht hebben jullie de diverse oproepen gezien van mij, waarin ik zocht naar een geschikt model. Want ja, zonder model geen praktijkexamen. Dat lukt maar niet. De één had te weinig eelt, de volgende kon niet op die datum en zo ging het maar door. Totdat er via het netwerk van mijn man een geweldige dame was, die zich beschikbaar stelde én ook nog eens...
Bouwen aan mijn Praktijk · 21. juni 2018
Vrijdag 20 juli 2018! Deze datum staat rood omrand in mijn agenda. Als ik aan deze dag denk krijg ik klamme handen en een steen op mijn maag. Op deze vrijdag de 20ste juli is het erop of eronder……. het praktijkexamen. Of zoals het zo mooi op het aanmeldformulier staat “proeve van bekwaamheid” Een voorwaarde om mee te kunnen doen aan dit examen is dat ik zelf een geschikt model meeneem. Bij dat geschikt ligt de uitdaging. Er zijn zat mensen die mee willen als examen model. Maar “niet...

Bouwen aan mijn Praktijk · 14. juni 2018
In februari plaatste ik voor het laatst een bericht over mijn schoolvorderingen. In de tussentijd is er behoorlijk wat gebeurd op het gebied van leren en presteren. In februari liet ik weten dat het me bloed, zweet en tranen kostte om een ondernemersplan in elkaar te knutselen. Na een mondeling examen over dit plan en alle kennis omtrent ondernemen slaagde ik met twee keer een 8. Vorige week vrijdag maakte ik de laatste twee theorie examens van dit jaar. Alhoewel de antwoorden op de website...

Bouwen aan mijn Praktijk · 24. februari 2018
Wie denkt dat de opleiding tot pedicure zich louter bezig houdt met 'voetzoeken' en ander vuurwerk, heeft het mis! Lees hier mij nieuwe blog!

Bouwen aan mijn Praktijk · 13. februari 2018
Nee, gelukkig niet zeg! Een aanslag op mijn opslagcapaciteit met een redelijke hoeveelheid theoretische kennis is echt niet verkeerd, maar uiteindelijk doe ik de opleiding vooral ook om in de praktijk te leren hoe ik mensen kan helpen met alle mogelijke voetproblemen en comfort. Ik heb al eens eerder geschreven over de praktijklessen, maar ik kan het niet genoeg herhalen, dat dit wel hele leuke lessen zijn. Ik leer vrij snel ook mijn eigen aangeschafte apparatuur kennen. Maar ja, wat moet je...

Bouwen aan mijn Praktijk · 30. januari 2018
En zo heb ik het eerste examen al weer achter de rug. Hard gestudeerd, herhaald, getraind, geoefend, zenuwachtig gemaakt, alles heb ik doorgemaakt. Lees hier mijn worsteling.....

Bouwen aan mijn Praktijk · 11. januari 2018
De opleiding voor pedicure is niet zo maar wat. Het is een pittige opleiding met zowel veel theoretisch kader, en behoorlijk veel opbouw van ervaring.

Meer weergeven

Pedicure van Buuren | Zoomwijckplein 15 | 3262 DA  Oud-Beijerland | T: 06-31 56 72 72 | M: info@pedicurevanbuuren.nl | KvK: 70407002

Wij zijn aangesloten bij: