Behandelingen

Pedicure behandeling

 

Deze behandeling bestaat uit:

  • Knippen van de nagels
  • Verzorgen van de nagelomgeving
  • Eelt en/of likdoorns verwijderen
  • Ingroeiende nagel behandelen
  • Schimmelnagel behandelen
  • Kloven behandelen
  • Voetbehandeling met een verzorgende voetcreme

Prijs: € 36,50 (duur behandeling max. 45 minuten)


Deel behandeling

 

Soms is het alleen maar nodig om bijvoorbeeld een ingroeiende nagel te behandelen of een likdoorn te verwijderen. Het is mogelijk om dan een afspraak te maken voor een deelbehandeling.

 

Prijs: € 19.95 (duur behandeling max. 20 minuten)


Behandeling nagelbeugel

 

Een nagelbeugel wordt geplaatst om een pijnlijke nagelvorm te begeleiden en te verbeteren, of wanneer er hevige pijn is door een ingroeiende nagel. De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Er zijn verschillende nagelbeugels. Ik adviseer u graag bij een bezoek over de beste behandeling

 

Prijs: € 22,95 per beugel


Nagelreparatie

 

Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. De kunstnagel wordt gemaakt van gel of acryl. De kunstnagel. Nagelreparatie wordt toegepast bij gescheurde, afgebroken of schimmelnagels. Ook kan een stootnagel begeleid worden bij de groei.

 

 

Prijs: € 19,95 per nagel


Orthese en antiedruk

 

Door middel van een orthesetechniek behandel ik teenstand afwijkingen die voor complicaties zorgen. De orthese is gericht op het behouden of verbeteren van de beweeglijkheid van de tenen. Het ontlast drukplekken, met name aan en tussen de tenen. Op een professionele en verantwoorde manier maak ik hiervoor met de hand een op maat gemaakte orthese. 

Door middel van vilttechniek kunnen pijnlijke plekken op of onder de voet en/of tenen drukvrij worden gelegd. Zo worden deze plekken ontlast en krijgen ze rust om te herstellen.

 

Prijs: in overleg na advies.

Voor uw betaling heb ik een pinautomaat voor u beschikbaar.