· 

De opleiding gaat weer verder

Ja, en dan zijn alle feestelijke weken weer voorbij; tenminste, als je die dagen feestelijk vindt. Want eerlijk gezegd vind ik de kerstvakantie altijd een lastige vakantie. Je raakt helemaal uit het ritme, de kinderen raken uit het ritme, en niet het minst belangrijke, ook je darmen krijgen een totaal ander ritme.......

 

Gelukkig is het vandaag donderdag en mag ik weer een dag naar school. De nodige voorbereiding heb ik ook tijdens de vakantieperiode wel getroffen want vandaag is in ieder geval ook de dag van een eerste proefexamen. 

 

Naast de theorie, die behandeld is vandaag, heb ik een proefexamen gedaan. Het viel me eerlijk gezegd wat tegen, ondanks het feit, dat ik toch een voldoende wist te scoren. Maar u moet weten, dat er een behoorlijke dosis aan Latijnse namen door de stof verwerkt zit, die ik toch echt moet kennen. 

 

Het proefexamen is er één, die bedoeld is om over twee weken het eerste echte examen te doen voor dit onderdeel. Ik weet nu in ieder geval wat ik te doen heb de komende twee weken!