· 

Eerste examen

Leren, leren, leren. Het was al vanaf vóór de kerstperiode aan de gang. Ik zag er tegen op om al die vreemde Latijnse namen er in gestampt te krijgen. Ik worstelde met de hoeveelheid en het verband van alles wat voor me lag. Maar langzaam kreeg ik het toch voor elkaar. Natuurlijk, ik heb een ondergrondje, maar ik heb ook heel veel nieuw materiaal moeten leren.

 

Veel oefenmateriaal voor de examens was voorhanden. En menig keer toetste ik mezelf nog vóórdat ik een hoofdstuk had geleerd, maar ook daarna. Het leek er op dat ik bijna structureel binnen de marges van het aantal fouten bleef, maar ja... Bij een echt examen, dan komt het er echt op aan.

 

Oh ja, dan op het laatst het advies: Ga zitten, neem je rust, ga lezen en sla over wat je nog niet weet zonder in paniek te raken. Begin met de vragen die je zeker weet, lees vooral goed. En tenslotte; GA NIET CORRIGEREN, wat je al hebt ingevuld.

 

op maandag 29 januari om 12.00 uur in de nacht stonden de antwoorden op de website. Wat denk je? 

 

Juist! Eén fout, te weten die ene vraag, die ik achteraf heb gecorrigeerd........ GRRRRRRR! Maar ik ben blij hoor. Ik kan dus toch nog gewoon leren! 

 

 

geeft het u al wat vertrouwen om klant bij me te worden? laat me dat dan maar weten!