· 

Niet alleen boeken

Nee, gelukkig niet zeg! Een aanslag op mijn opslagcapaciteit met een redelijke hoeveelheid theoretische kennis is echt niet verkeerd, maar uiteindelijk doe ik de opleiding vooral ook om in de praktijk te leren hoe ik mensen kan helpen met alle mogelijke voetproblemen en comfort. Ik heb al eens eerder geschreven over de praktijklessen, maar ik kan het niet genoeg herhalen, dat dit wel hele leuke lessen zijn. Ik leer vrij snel ook mijn eigen aangeschafte apparatuur kennen. Maar ja, wat moet je met apparatuur als je oefenmateriaal opraakt. Dan kom ik natuurlijk ook niet verder.

 

Oefenmateriaal

Oefenmateriaal? ja, dat is materiaal waar je op kunt oefenen. Ik kan er ook geen ander woord voor vinden. Of moet ik praten over proefpersonen? dat klinkt toch ook niet echt lekker? 

 

Ohh, u brengt me op een idee. U bent een model! Ik ga u een 'model' noemen! Natuurlijk bent u geen oefenmateriaal. Maar nu waar komt het! Want ik heb u als model wel heel graag een keer in mijn oefenpraktijk. Mag ik u hier voor uitnodigen? 

 

Het model kent het volgende profiel: U hebt voeten, waar best wat aan mag mankeren. U hebt op een donderdag middag in de komende periode de tijd om naar Rotterdam te komen. U hebt zin in een middag gezelligheid en onderzoek en behandeling van uw voeten. 

 

Als tegenprestatie ontvangt u van mij een hartelijke dank, behandelde voeten en bij interesse een abonnement binnen mijn te starten praktijk. Maar dit laatste komt nog wel een keer. 

 

Mag ik u nogmaals uitnodigen? Ik heb ondertussen al de nodige mensen beschikbaar, maar ik ben er nog niet helemaal. 

 

Stuurt u dan een MAIL en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van me.