· 

Met mijn voeten in de startblokken!

In februari plaatste ik voor het laatst een bericht over mijn schoolvorderingen.

In de tussentijd is er behoorlijk wat gebeurd  op het gebied van leren en presteren.

In februari liet ik weten dat het me bloed, zweet en tranen kostte om een ondernemersplan in elkaar te knutselen. Na een mondeling examen over dit plan en alle kennis omtrent ondernemen slaagde ik met twee keer een 8.

 

Vorige week vrijdag maakte ik de laatste twee theorie examens van dit jaar. Alhoewel de antwoorden op de website voorlopig waren en niet definitief,kan ik melden dat ik twee keer een dikke voldoende heb gescoord. Tijd voor een voorzichtig feestje dus. Alleen nog een praktijkexamen en het pedicure diploma is in de knip.

 

Wat heb ik veel kunnen oefenen dankzij al die lieve mensen die vrijwillig hun voeten afstonden om door mij behandeld te worden. Echt super!! Het leuke is, dat de vrijwilligers zelf ook meekwamen. En ik kan jullie vertellen…model zijn op de opleiding pedicure is echt niet zomaar wat. Een beurs zitvlak van het uren zitten op een harde behandelstoel bijvoorbeeld; en dat ook nog eens zonder toiletbezoek….. Daar heb je als leerling pedicure helemaal geen oog en oor meer voor. Je behandeling moet goed en steeds beter worden. Met de tong tussen mijn lippen geklemd worstel ik mij de eerste praktijklessen door. Mensen aanraken…ja dat ben ik wel gewend in mijn werk als verzorgende. Kritisch kijken en signaleren idem. Maar met een scherp mesje snijden in een ander….BRRRRRR!! Alles went kan ik achteraf zeggen. Onder de bezielende leiding van mijn docente komt alles goed.

 

 

Ik sta in de startblokken om uw/ jouw voeten een topbehandeling te geven. Een afspraak maken kan via info@pedicurevanbuuren.nl