· 

Geslaagd!

Het duurt altijd even voordat er een uitslag bekend wordt gemaakt van je praktijkexamen, maar ik ben geslaagd! Hier het verhaal!

 

Wellicht hebben jullie de diverse oproepen gezien van mij, waarin ik zocht naar een geschikt model. Want ja, zonder model geen praktijkexamen. Dat lukt maar niet. De één had te weinig eelt, de volgende kon niet op die datum en zo ging het maar door. Totdat er via het netwerk van mijn man een geweldige dame was, die zich beschikbaar stelde én ook nog eens 'geschikte' voeten had. Die geschiktheid gold voor mij. Zij zelf had daar natuurlijk een andere mening over.

 

De examendag zelf is verder prima verlopen. Mijn model werd gewisseld en ik kreeg iemand anders te behandelen. Maar nadat je klaar bent, begint de twijfel toe te slaan: "Heb ik alles wel goed gedaan? ben ik niets vergeten?" Die twijfel heeft geduurd tot het ontvangen van de verlossende mail! U bent geslaagd!

 

 

 

Zo kan ik met een heerlijk gevoel en met een gerust hart op vakantie.