· 

Officieel gestart

Wanneer is de officiële start van een onderneming? Is dat het moment waarop je je inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebt gedaan? Is dat het moment waarop je je rekening bij de bank hebt geopend? Ach, ik vind het allemaal maar stappen die bij de voorbereiding horen. Is het dan het moment waarop je geslaagd bent voor je opleiding? Nou, dat is wel een juichmomentje; dat wel, maar ik had nog steeds niet het gevoel dat dit de officiële start was.

 

Maar vandaag heb ik dat gevoel wel. Al een aantal dagen ben ik bezig met het plannen van de eerste afspraken, maar vanavond was mijn eerst officiële klantbehandeling; thuis bij de cliënt zelf. Wat voelt het heerlijk om na een periode van zoveel voorbereiding nu echt gestart te zijn. 

 

Hierbij wil ik iedereen, die met mij heeft meegeleefd en meegelezen, hartelijk bedanken! vanaf nu zijn de telefoonlijnen geopend. Bel me voor het maken van een afspraak. Mijn nummer staat op deze website, maar hierbij nogmaals: 

 

06-31 56 72 72