· 

BREAKING NEWS

Per 1 december 2018 zet Pedicure van Buuren haar praktijk voort in het Medisch Centrum Molenaar, Zoomwijckplein 15 te Oud-Beijerland. Het medisch centrum met 5 huisartsenpraktijken, huisvest diverse aanvullende medische diensten, waar nu ook de pedicurepraktijk aan toegevoegd wordt. Ik ben verschrikkelijk blij u dit te kunnen vertellen.

Al langere periode was ik in contact met de medici die het Medisch Centrum Molenaar invullen. Recent is het centrum in gebruik genomen en werd duidelijk, dat een (medisch) pedicure van harte welkom was. Vandaag heb ik het huurcontract ondertekend en mocht ik de sleutel in ontvangst nemen. Een geweldig moment, dat ik graag met u als (toekomstige) klant wil vieren. Bel daarom nu alvast voor een afspraak, want de eerste klanten worden natuurlijk extra 'in de watten' gelegd.