· 

Goede voornemens?

Het nieuwe jaar is a weer 3 dagen oud; of jong, zo u wilt. Maar de tijd vliegt, dat is wel duidelijk. In deze blog lijkt het me leuk om eens te beschrijven, wat mijn voornemens zijn voor 2019, maar niet voordat ik u natuurlijk een heel voorspoedig 2019 heb gewenst. 

 

En laat ik dan beginnen met een hele basale wens en voornemen; gezondheid! Om gezond te blijven, heb je natuurlijk niet alles zelf in de hand. Echter, daar waar je het wel in de hand hebt, moet je natuurlijk wel verstandig met je lichaam omgaan. Gezond eten, voldoende bewegen zijn daarbij toch de minst moeilijke zaken (alhoewel af en toe een zoetige toegift wel lastig af te slaan is). 

Maar laat mij u dan ook helpen om blijvend aan uw gezondheid te werken. Want hoe is het met uw gezondheid gesteld? Heeft u wel eens nagedacht over de gesteldheid van uw voeten? U weet niet half hoeveel voordeel u kunt hebben bij goed verzorgde voeten. 

 

Het komende jaar help ik u graag met uw gezondheid! 

 

Dan mijn volgende voornemen; dat is mijn vervolgopleiding. Want natuurlijk heb ik alle papieren voor het geven van een vakkundig pedicure behandeling, maar om ook bij compexere vraagstukken te kunnen helpen, volg ik de opleiding medisch pedicure. 

 

Kortom; Het komende jaar help ik u nog meer met uw gezondheid!

 

Tenslotte nog dit. Voor dit jaar heb ik besloten om een hele mooie lijn van voetcremes voor u in te kopen. Daarmee ben ik niet de enige, die uw voeten goed behandel, maar kunt u er zelf ook een hele goede bijdrage aan leveren. Ik adviseer u graag bij het uitvoeren van een pedicure behandeling. maar kijk alvast even in mijn webshop! 

 

Goede voornemens? Ik wel. Ik help u graag met uw goede voornemens!