· 

GEZOCHT PRAKTIJKRUIMTE

Vorige week heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Mijn huidige 'schoenen' knellen namelijk wat. En als je als pedicure iets niet wilt, dan is dat knellende schoenen. 

 

Ik maak er een grapje van, maar de praktijkruimte, die ik twee dagen per week mag gebruiken, voldoet niet meer helemaal. Ik kan er niet mijn eigen producten kwijt, en ook mijn eigen apparatuur moet iedere dag meegenomen worden, omdat er ook andere mensen werken op andere dagen. Dus ik heb, na heel wat individuele contacten, de stoute schoenen aangetrokken en heb op social media de vraag gesteld, of er ergens praktijkruimte beschikbaar is in Oud-Beijerland. 

 

Onder het kopje #DurfTeVragen ben ik blij, dat ik dat heb gedaan. Want precies op tijd kwam ik in gesprek met de juiste persoon, die mij gisteren de sleutel heeft overhandigd van mijn nieuwe praktijkruimte. 

 

Ik wil hierbij iedereen, die heeft meegedacht, tips heeft gegeven, contacten heeft gelegd, en social media berichten heeft gedeeld, van harte bedanken voor het meedenken. Ik ben heel blij te kunnen melden dat:

 

IK GA VERHUIZEN!