· 

Praktijkruimte? GEVONDEN

Ja, het kan snel gaan zeg! Een paar weken geleden deed ik brutaal een oproep, omdat ik verlegen zat om een goede praktijkruimte. Die oproep heeft gewerkt, want ik kom op een schitterende plek te zitten. Goed bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid dichtbij, in een omgeving, die helemaal klopt met wat ik graag voor u wil betekenen!

 

Kortom: We gaan verhuizen! 

 

Uiteraard komt er heel wat kijken bij zo'n verhuizing. We zijn begonnen met de styling van zowel de ruimte, als ook meteen van de website. Wellicht is u dat al opgevallen. En ondertussen zijn de eerste meubels zelfs al gekocht en geplaatst. Maar het belangrijkste moet nog worden geleverd. De nieuwe behandelstoel!

 

Nog even geduld. Ik ben heel benieuwd wie mijn eerste klant in de nieuwe praktijk gaat worden. Wil jij dat zijn? bel dan voor een afspraak en wie weet val jij in de prijzen!

 

06-31 56 72 72